ファイル:Avdiivka during fighting (2023-04-01) 02.jpg

ページのコンテンツが他言語でサポートされていません。

元のファイル(1,200 × 676 ピクセル、ファイルサイズ: 369キロバイト、MIME タイプ: image/jpeg)

概要

解説
Русский: Дом в Авдеевке во время боёв за город.
English: Residential building in Avdiivka city (Donetsk region of Ukraine) during the battle for the city.
Українська: Original description:
Евакуаційна група «Білий Янгол» вивозить мешканців на бронекапсулі та супроводжує тих, хто виїжджає на власному транспорті. Щоб допомогти всім і максимально швидко реагувати на обстріли, поліція сформувала додаткові екіпажі.

Евакуація відбувається під координацією Донецької ОВА, задіяно також рятувальників ДСНС. В Авдіївці залишається близько 1900 мешканців. Більшість з них живуть у приватному секторі в старій частині міста. Окрім «Білих Янголів», до «червоної зони» спрямовано зведені загони поліції. Завдання правоохоронців – миттєва допомога населенню під час авіаударів та артилерійських атак, кількість яких значно зросла.
Вулиці Авдіївки – вимерлі. Люди виходять з укриттів тільки за їжею, водою або в лікарню. Але кожен вихід – смертельний ризик. «Нещодавно жінка загинула, коли пішла до свердловини набрати води. Чоловік отримав поранення», - розповідає член екіпажу «Білий Янгол» Геннадій Юдін.
Щоб проїхати до потрібної адреси, поліцейський змушений спочатку розчистити дорогу від шматків бетону й пластику – того, що раніше було будинком. Вирви від снарядів та осколки Геннадій обережно об’їжджає. У броньованому авто – запасні колеса, медичне знаряддя, дитячі бронежилети. Все, що може знадобитися для порятунку.
Цього разу поліцейські евакуювали літніх людей, яких попросили забрати їхні родичі, що виїхали раніше. Один з мешканців спершу посадив на борт кішку та дворову собаку Аліску, за якою доглядав і забрав із собою у безпечне місце. «Підвал ходив ходором, коли били ракетами. Було дуже страшно», - розповідає інша пасажирка.
Обидва «Білі янголи» - місцеві й розуміють жителів, бо і їхні сім’ї переживають те ж саме. «Ось тут на п'ятому поверсі жила моя бабуся», - показує вигорілий будинок «білий янгол» Дмитро Соловій.
Поліцейські об’їхали локації, де можуть бути люди, вмовляючи їх виїхати. Окрім того, по маршруту перевірили майно в розбитих магазинах, де можуть діяти мародери. Після ракетного удару «янголи» знайшли на землі пошматований, але вцілілий прапор і повернули його на місце майоріти як символ незламної Авдіївки.

Поки готувався цей матеріал, в Авдіївці сталася трагедія – внаслідок обстрілу загинув 5-місячний малюк та його бабуся. Батьки госпіталізовані з травмами. За день до прильоту поліцейські вмовляли матір виїхати й врятувати дитину. Це була не перша спроба переконати жінку, але марно. Ворог хаотично б’є по житлових будинках, тож єдиний спосіб вижити - евакуюватися, поки не пізно.
日付
原典 Поліцейські евакуюють людей з Авдіївки, яка знаходиться в "червоній зоні"
作者 National Police of Ukraine

ライセンス

Українська: Цей файл взято з сайту чи сторінки у соцмережі Національної поліції України на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0. Коротко: ви можете вільно поширювати та змінювати файл, допоки ви посилаєтеся на npu.gov.ua.
Русский: Этот файл взят с сайта или страницы в соцсетях Национальной полиции Украины на условиях лицензии Creative Commons Attribution 4.0.
Коротко: Вы можете свободно распространять и изменять данный файл при условии обязательной ссылки на npu.gov.ua.
English: This file comes from the website or social media of the National Police of Ukraine and is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License. In short: you are free to distribute and modify the file as long as you attribute npu.gov.ua.
Français : Ce fichier provient du site Internet ou des médias sociaux de la Police nationale d'Ukraine et est sous licence Creative Commons 4.0 International. En résumé : vous êtes libre de distribuer et de modifier le fichier tant que vous attribuez npu.gov.ua.
Português: Este ficheiro/arquivo é proveniente do sítio da Internet ou das redes sociais da Polícia Nacional da Ucrânia e está licenciado ao abrigo da licença Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional. Em resumo: é livre de distribuir e modificar o ficheiro/arquivo desde que atribua a npu.gov.ua.
w:ja:クリエイティブ・コモンズ
表示
このファイルはクリエイティブ・コモンズ 表示 4.0 国際ライセンスのもとに利用を許諾されています。
あなたは以下の条件に従う場合に限り、自由に
  • 共有 – 本作品を複製、頒布、展示、実演できます。
  • 再構成 – 二次的著作物を作成できます。
あなたの従うべき条件は以下の通りです。
  • 表示 – あなたは適切なクレジットを表示し、ライセンスへのリンクを提供し、変更があったらその旨を示さなければなりません。これらは合理的であればどのような方法で行っても構いませんが、許諾者があなたやあなたの利用行為を支持していると示唆するような方法は除きます。

キャプション

このファイルの内容を1行で記述してください

このファイルに描写されている項目

題材

1 4 2023

994a9212b8e405d09ba5a99187f0558ad7c70d7d

377,440 バイト

676 ピクセル

1,200 ピクセル

ファイルの履歴

過去の版のファイルを表示するには、その版の日時をクリックしてください。

日付と時刻サムネイル寸法利用者コメント
現在の版2023年4月1日 (土) 14:292023年4月1日 (土) 14:29時点における版のサムネイル1,200 × 676 (369キロバイト)SneeuwschaapUploaded a work by National Police of Ukraine from [https://www.npu.gov.ua/news/politseiski-evakuiuiut-liudei-z-avdiivky-iaka-znakhodytsia-v-chervonii-zoni Поліцейські евакуюють людей з Авдіївки, яка знаходиться в "червоній зоні"] with UploadWizard

以下のページがこのファイルを使用しています:

グローバルなファイル使用状況

以下に挙げる他のウィキがこの画像を使っています:

メタデータ